Mahlad ja nektarid
Mahlad/nektarid

Mahe õunamahl
Koostis: 100% mahe õunamahl
Mahedalt kasvatatud õunadest pressitud suhkruta, naturalselt magus pastöriseeritud õunamahl. Saadaval 3 ja 10 liitristes pakkides.
Joogisoovitus: mahedama joogi saamiseks lahjendada veega
Säilitamine: toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas

Mahe kirsimahl
Koostis: 100% mahe kirsimahl
Mahedalt kasvatatud kirssidest pressitud suhkruta pastöriseeritud kirsimahl.
Joogisoovitus: mahedama joogi saamiseks lahjendada veega, võib lisada maitse järgi suhkrut
Säilitamine: toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas

Mahe rabarberi mahl suhkruga
Koostis: mahe rabarberi mahl (90%), mahesuhkur (10%)
Mahedalt kasvatatud rabarberist pressitud pastöriseeritud rabarberimahl.
Joogisoovitus: sobib hästi kannuvee valmistamiseks sidruni asemel
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas
*Toode leitav Tõrvandi ja Märja Coop Konsumis

Mahe rabarberi mahl suhkruta
Koostis: 100% mahe rabarberi mahl
Mahedalt kasvatatud rabarberist pressitud pastöriseeritud rabarberimahl. Saadaval 3 ja 10 liitristes pakkides.
Joogisoovitus: sobib hästi maitsevee valmistamiseks sidruni asemel või liha marineerimiseks
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas

Mahe aroonia-alõtša kirsimaitseline nektar
Koostis: aroonia mahl vähemalt 40%, alõtša mahl vähemalt 40%, mahesuhkur (10%)
Vana hea tuntud kirsimaitseline aroonia mahl uues kuues - valmistamisel on kasutatud kirsi lehti ja sidrunhape on asendatud alõtša ehk haralise ploomi mahlaga. Mahl on pastöriseeritud.
Joogisoovitus: sobib joomiseks veega lahjendatult 1:3 ja kokteilide tegemiseks
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas. Peale avamist tarvitada 3 kuu jooksul.
*Toode leitav Tõrvandi ja Märja Coop Konsumis

Alõtša mahl suhkruta
Koostis: 100% mahe alõtša mahl
Alõtša ehk haralise ploomi mahl sarnaneb poolmi omaga, kuid on maitselt hapukam. Viljalihaga mahl on pressitud mahedalt kasvatatud alõtšadest ning pastöriseeritud.
Joogisoovitus: sobib hästi kannujoogi või maitsevee valmistamiseks
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas

Aroonia-vaarika nektar
Koostis: aroonia mahl (47%), vaarika mahl (43%), suhkur (10%)
Aroonia-vaarika segu on mõnusalt hapukas ning kumbki maitse ei domineeri liigselt. Mahl on pastöriseeritud.
Joogisoovitus: mõnusa joogi saamiseks lahjendada veega
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas. Peale avamist tarvitada 3 kuu jooksul.

Punase sõstra mahl
Koostis: punase sõstra mahl (95%), suhkur (5%)
Lihtne ja kodune punase sõstra mahl, mida vanavanemate juurest mäletame. Mahl on pastöriseeritud.
Joogisoovitus: mõnusa joogi saamiseks lahjendada veega
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas. Peale avamist tarvitada 3 kuu jooksul.

Maasika mahl
Koostis: 100% maasika mahl
Naturaalne pastöriseeritud maasika mahl, millele pole lisatud suhkruid. Kogu magusus tuleb kodumaistest maasikatest.
Joogisoovitus: mõnusa joogi saamiseks lahjendada veega
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas. Peale avamist tarvitada 3 kuu jooksul.

Vaarika mahl
Koostis: 100% vaarika mahl
Naturaalne kodumaistest vaarikatest pastöriseeritud mahl, millele pole lisatud suhkruid.
Joogisoovitus: mõnusa joogi saamiseks lahjendada veega
Säilitamine: Toode säilib toatemperatuuril, kuid soovitatav on hoida jahedas. Peale avamist tarvitada 3 kuu jooksul.